Fa anys que les dones s’han incorporat al mercat de treball, però malgrat el marc legal i el reconeixement públic de la igualtat de drets, encara queda molt camí per aconseguir l’equitat real, com revelen les diferències salarials i l’escassa presència en càrrecs de responsabilitat, així com en el repartiment de feines i rols que s’atribueixen a dones i homes, tant en l’esfera pública com la privada. Quines accions cal emprendre per trencar aquestes barreres i aconseguir la plena igualtat?

Ponents: Ana Gonzalez Ramos (Universitat Oberta de Catalunya); Maria José González (Universitat Pompeu Fabra); Beatriz Fernández-Tubau Rodés Associació Catalana d’Empresàries i Execuitves (ACEE); Sonia Ruiz García (Ajuntament de Barcelona).

Modera el debat Milagros Pérez Oliva, periodista del diari El País.

2 desembre 2015, 18.30 a 20h

Palau Macaya (pg. de Sant Joan, 108, Barcelona)

Entrada gratuïta. Places limitades. INSCRIPCIONS

ACUP – Associació Catalana d’Universitats Públiques

Share this